Joe Johan Junior Kronberg

Världens största grattis till världens finaste pojkvän som fyller 18 år idag! 
 
 
 
(över 2 år gammal bild i alla fall :D)
 

Jess!

Första gången på typ 2 veckor har jag känt mej pigg hela dagen i skolan och inte haft huvudvärk! Hoppas jag är påväg att bli frisk så slipper jag och träna igen!!! "HAPPYFACE :)!"
 

PERFECTOOO

Perfekta outfiten enligt mej.. Körde den faktiskt förra lördagen! Jeans shortsena är jätte bekväma & skitsnygga dessutom + att dom har nitar vilket gör att jag älskar dem ännu mer. Och Swedish House Mafia linnet är som pricken på iet haha ;)
 

Agnes - All I want is you

Vet ni vad! På lördagen fyller denna underliga, konstiga & mysiga filur 18 år! Btv är jag ungefär en månad äldre än Joe och har alltid varit j*vligt stolt över det haha. :D 
Tror jag har hittat den perfekta presenten också för en gångs skull! Stackarn har säkert alltid kunnat gissat sig fram vad han ska få.. Har alltid köpt typ favoritparfymen eller något annat liknande, men inte denhär gången! 
 
Blir altså att fira honom på lördagen ;) 
 
 
Gammal bild, men tyckte Joe såg extra stilig ut på denhär bilden. Lite som en modell haha :)
 
 
 
 
 

Mitt hår är kaos :D

Fick ju en liten spontan idé här på söndagen och satte i lite pink färg i håret som dip dye. Det är docken färg som borde gå bort efter några tvättar, men håller enda ganska länge i mitt blonda hår (har haft den förut). En grej som jag inte tänkte på när jag gjorde det var att mitt mörka hår under, mitt blonda hår och pink kan bli lite för mycket..
 
Håret ser egentligen ganska coolt ut just nu. Frågan är bara hur det kommer se ut när den rosa färgen början bli orange och blandar sej med brunt och blondt. Nåja.. Mitt hår är annars också ganska slitet och dött så borde vell annars också klippa bort ganska mycket hår. Page är ju ganska trendigt just nu och det är många som klipper kort, men guuud vad jag älskar långt hår! Egentligen skulle jag ju vilja ha förlänglingar, men usch vad dyrt det är att ha. :(
 
Såhär såg håret ut samma dag jag färgade det.
Nästa dag.
Och idag.
 
Kommer att bli intressant att se det om några dagar :D
 
 
 
 

Obsessed with sushi

Detta åt vi på lördagen omnom! På första bilden ser ni mammas (vegan) sushi och andra bilden mina. Så jääääkla gott var det. Kan bara inte sluta älska sushi. Kunde allvarligt kunna äta det varenda dag! :D På torsdagen blir det hemlagade sushin.. Namiiii <3

Mål?

 
Har ni några mål som ni kämpar för att klara av? Har ni i så fall klarat av dem och hur gjorde ni?
Jag har säkert aldrig haft några mål som jag har kämpat för. Om jag har haft har jag nog haft den undermedvetet och inte tänkt på det. Det finns säkert miljoner saker jag skulle vilja klara av, vet inte bara hur? Skrev nyss upp lite grejer på en lista som jag tänkte printa ut och lägga på en plast i mitt rum som jag ser varje dag, typ ovanför spegeln eller brevid sängen. Har hört att det är bra att se sina mål framför sig varje dag så man påminns om hur mycket man vill något. Vet inte bara om jag har för många mål och för mycket press på mej på en gång? Borde man börja med små saker eller direkt bara bestämma sig och ha t.ex. belöningar till sig själv efter att man klarat av något? Någon som har erfarenhet? :)
 
 
Kramar!
 
 

 

 
 

Fredag!

Jejeje nu är det fredag igen! Ska faktiskt iväg till Skanssi idag med mamsen för att shoppa och äta lite sushi.. Namm!! Har liksom gått och tänkt på hur gott det skulle vara med sushi nu i snart en vecka haha.. 
Idag lyckades jag dra mig till skolan också. Främst för att inte missa filmen "Schindler's list" som vi såg klart idag. Skulle ha varit jätte jobbigt om jag skulle ha missat halva filmen och måsta se den ensam eller med någon annan i skolan. Men en sak måste jag bara säga om denna film. Om ni inte har sett den ännu, SE DEN. Hemsk men rörande film, som handlar om judarna och koncentrations lägren under nazi tiden. Jag och Emmy satt och storlipade i slutet av filmen.. Men tänk att man har behandlat människor så hemskt?! Det är nog ett av de sjukaste saker som har hänt i världshistorien enligt mej. 
 
Okei nu blev det lite mycket trista saker såhär på en fredag, men nästa gång före jag öppnar munnen och klagar på något ska jag tänka på hur tacksam jag är för att jag inte existerade under denna tid och blev behandlad som judarna.
 
 
Jag just nu i min tuffa "Social Distortion" hoodie, som jag har fått av gulle :)
 
 
Blev lite mycket dystert prat nu men hoppas ni alla har ett riktigt skönt veckoslut! Jag ska i alla fall ha det med lite shopping med mamma och mysa och titta på Voice med Joe 
 

Sjuklingen här, hej

Valde att stanna hemma idag. Mådde inte alls bra på morgonen, så tänkte att det är bäst att jag vilar idag. Får se om jag orkar gå till skolan i morgon..
 
Nu till helt andra saker.Hade en bild med texten "I can't wait to have kids of my own" i förr förra inlägget och så är det faktiskt.. Har längtat efter att få egna barn sedan jag var typ 12 år haha? Kan ju också bero på att jag och min äldsta lillebror har bara ett år och tre månader i mellan oss. Jag fick altså inte vara bebis så hemst länge och blev snabbt stor flicka. Janne (min lillebror) hade jag alltid hängandes efter mej och var lite som en "extramamma" åt honom på t.ex. dagis när mina föräldrar inte var med. Så är det ju förstås int mera, men jag tror att det att "sköta om någon" har kommit därifrån och har fastnat kvar hos mej, eftersom jag gärna sköter om mina vänner och tro det eller ej också min pojkvän. I alla fall är jag helt sjukt bebissjuk och efter att jag skötte lite om Joes systers bebis så blev jag ju bara ännu mer.. 
 
Bjuder några bilder på sötnosarna Felix och Jamilah :)
 
 

Hej Matilda :)

 
 
Är du nöjd nu? ;)

And that's who I am :( :)

 

Keep calm and get tattooed

Jag vet exakt hurdan tatuering jag skall skaffa mej någon vacker dag. :)
 
 
(Ingen av dessa) :---)

Epic - Radio Silva & Quintino

Min birthday outfit!
Tex mex smörgåstårta som vi bjöd på på mitt "släktkalas"! Denhär smörgåstårtan skall föreställa en krona haha.. Jag skötte dekoreringen och mamma innehållet. :D Den andra blev nog mycket bättre än denhär!
 
Stiliga damer i en smutsig spegel ;)?
Bowling förra fredagen med Bex, Emil och Alkko!
Snygga brudar påväg till Åbo förr förra veckoslutet.. Observera ordet påväg.
 
 
 
 
 

I can only imagine

Hej på er! Var en tid sen senast. Har varit mycket festande två veckoslut i sträck och mycket skolarbete som tar över hjärnan snart.. Längtar så in i norden tills vi åker till Grekland med familjen.
 
I går var det körlektion igen än gång. Körde till Åbo med Laura. Shieeet körde ju nästan över en dam.. Tur att jag har en hel del körlektioner kvar, för det behövs verkligen!
Btw så håller jag på att bli galen här hemma i min mjuka säng. Har sån jäkla lust att gå och träna till gymmet!! Har världens roligaste rinnande näsa och trevlig hosta på g. Minns ännu tydligt när Vicke sa "det är just såhär man blir sjuk då man är inne och dansar först och sen står ute och fryser" när vi stod utanför Frendi förra veckoslutet.. Och så gick det också. Undrar om han också är sjuk? Hoppas man är frisk snart så man slipper och träna igen. :)
Vet ni vad sen har jag också tatueringsfeber och har haft ganska länge. Kanske efter sommaren? Ronja?
 
 
Tänkte göra ett inlägg till näst med bara "fest bilder" från senaste två veckorna. :D 
Kramis!
 
 
 
 
 
 
 
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0