I fucking love you

 
Tack för du orkade komma och hälsa på sjuklingen efter matchen. Blir alltid lika glad av få prata med dej! Om två veckor syns vi igen! Ha det bäst, puss & kram världens finaste

Wohoooo

Fick lön idag! Åhh guud vad skönt! Tänkt att det var fyra veckor sedan jag var första dagen på Malmkulla! Sjukt hur tiden har gått snabbt! Snart, riktigt snart får jag börja njuta av sommarlovet! Jobb i morgon, ledigt på måndag, jobb på tisdag, ledigt onsdag och jobb på torsdag. Sen börjar sommarlovet! Om jag inte erbjuds mera jobb då, vilket skulle vara kul, eftersom jag trivs så bra där! :)
Vet ni hur jäkla shoppinhsugen jag är just nu när jag fått lön och allt! Bara att försöka ta det lite lugnt nu bara.. Vill inte hassa hela min lön på några veckor som förra sommaren..
 
Jag och Bex förra sommaren! Saknar dej tard! :(
 

Vill tillbaka..

 
 
 
 
 
 
 

Random inspiration

 

Sjuk

Come a little closer

 
 
 
  

Godaste morgonmålet!

 
 

Typiskt!

Vaknade yr med feber på morgonen. Skulle ha haft bara två jobbdagar kvar. Eller ja, har ju en jobbdag kvar, altså i morgon. Måste också missa dagens fotbollsmatch.. Mår nog redan jätte mycket bättre än på morgonen, men känner mej fortfarande lite febrig och yr. Nåja, hoppas bara på att jag mår bättre i morgon så jag slipper på jobb och tillbringa tid med mina vänner på veckoslutet! Har också "riktigt" jobb på lördagen. Altså inte sommarjobb utan riktig morgontur, samt kvällstur på tisdag och torsdag, vilket jag ser fram emot! :)
 
 
 
 

Vårens första dag

 
 
Och speciellt fina om man hört Myri sjunga den. Får kalla kårar då jag hör den. Kopplar ihop den med mitt jobb på något sätt. Med gamla människor som inte har mycket kvar.

Stööööörd

.. Så in i h*lvete. Gahhh hur kan vissa människor vara så..... Ja, jag vet inte vilket ord jag ska använda.
 
Som tur kommer Joe och söka mej snart! Sen blir det att bara slappa och kolla på film. Har varit så mycket på senaste dagarna. 
 
 
 

Tröttis

Mjukisdag
 
 
 

Ny telefon?

 
Funderar på att köpa en iphone med mina sommarjobbspengar.. Har haft min telefon i över tre år så? Ni som har sett den vet att jag verkligen skulle behöva en ny telefon haha. 
Men nu undrar jag ännu en sak. Lönar det sig? Har ni som har en iphone varit nöjda med den? Och är det värt att satsa så mycket på en telefon? SNÄLLA KOMMENTERA! :)

Handbollsträning!

Första handbollsträningen efter lååång paus! Får se hur det kommer gå.. :)
 
Sminklös och sliten efter jobbet.
Kolla in mina myggbätt som jag fick i Fårö.... :(
 
Nu hoppar jag iväg på cykeln hejdå!

Bildbomb!

Veckoslut (midsommar) på Fårö med finaste. :)
 
 
 

Dagens jag

 
Snart kommer Joe + hans föräldrar och hämtar mej och så drar det av till Fårö! Äntligen! Har väntat hur länge som helst ju! 
Hoppas ni har en fin midsommar ni också! Och ta det lugnt med alkohole ;)!
 

Två till :D

Bara för att hon är så jävla bra haha! 
 
 
 

Där har ni svaren gossar!

 

Min dag i bilder :)

 
Bara bild på Joe fattas.. Han ville inte bli fotad. :(
 
I morgon jobb och sedan iväg till Fåröööö *happyface*!

Vad ska detta bli till?

Sov just i över en timme. Nu känner jag men tusen gånger tröttare. Great!
Bjuder i alla fall på en låt före jag far i väg.

Tjabbaaaa!

Kom just hem från jobbet och ska vell orka dra mig iväg igen om en och en halv timme till Åbo och spela fotbollsmatch. Kommer gå super.. Minns inte när jag senast sprang plus att jag inte är den piggaste efter jobbet. Så inga nya bilder idag ännu eftersom jag inte har något kul att fota och inte har planerat bloggen alls ännu. Men efter midsommaren kommer det! Lovar. :) Var är btw det fina vädret? :(





Hey baby it's a long, long way up

Nu ska jag börja gå och lägga mej. Har jobb från kl.8-15 så. Jobbar btw på Malmkulla, om ni inte visste det haha. Jag trivs faktiskt jätte bra där och är för övrigt jätte nöjd över att jag slapp just dit! 
Ska försöka ta några bilder i morgon också! Har inte riktigt kommit igång med nya bloggen, men snart släpper det ordentligt ska ni få se! Haha det där lät smått konstigt, men ni förstod eller hur!? Bra, vi säger så.. :---D
Godnatt på er!

Världens sötaste lillebror och världens sötaste dvärgpudel. :)

Snart!

På tordag åker vi till Fårö! Guuud vad det kommer bli skönt efter nästan tre veckors jobb! Och fan vad jag längtar!




Love the world

Jag i går. :)

Första riktiga inlägget woho ;)

Tänkte börja berätta lite kort om mig själv. Jag är altså en 17 år gammal flicka från en liten stad som heter Pargas (nära Åbo), som bor med sin mamma, pappa, två lillebröder och en liten hund. En underbar pojkvän har jag också och världens finaste vänner, enligt mig. På min fritid älskar jag att vara med mina vänner & pojkvännen, fotografera (=göra allt som man kan använda sin fantasi till), samt spela handboll och fotboll.
Min personlighet kan beskrivas som väldigt fnissig, tankspridd, snäll, för det mesta positiv och hjälpsam. Eller? :)
I denna blogg kommer jag lägga ut bilder på sådant som jag anser som fint,inspirationskällor, intressant, viktigt och roligt!
Hoppas ni gillar!

Välkommen!

Hej på er och varmt välkomna till min nya blogg! Ville göra en ny blogg framförallt för att ha ett bättre bloggnamn och börja från början med nya och såklart mycket bättre och snyggare bilder! ;)

Hope you like it!

Kram
-Laura

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0