I belong to me

I don't need somebody to complete me 
I complete myself 
Nobody's got to belong to somebody else 
 
I belong to me 
I don't belong to you 
My heart is my possession 
I'll be my own reflection 
 
 
Love don't mean changing who you are to be 
Who somebody wants you to be 
Nobody's got to belong to nobody 
 
 
 

Ibland är livet underbart! ;)

 
 
 
 
 
 
 

Killin' it

 
 
Ispooo
 
 

The Spark - Afrojack, Spree Wilson

Wohoo mitt samhällslära prov gick super! Eller så känns det i alla fall! Ibland lönar det sej att läsa hela dendär jäkla jobbiga skitboken.. :) Nu känns det som en stor tyngd föll bort från mina axlar. Frid och fröjd typ haha. Nu ser jag mest fram emot lördagen då en av mina allra bästa vänner fyller 18! Är redan riktigt taggad och har funderat på outfits redan.. Okeeeiii Laura är lite i tid igen! Ser i alla fall jätte mycket fram emot det! Riktigt många är påväg också så ;) 
 
 
Min älskade Bex tack för att du finns <3
 
 
 
 
 
 

?

Vilken frisyr passar jag bättre i? Långt eller kort? 
 

Har fått höra att jag ser äldre ut i det korta håret.. Själv tycker jag tvärtom haha. Men smaken är vell som baken.. Eller hur brukar man nu brukar säga.. :D
 
 
 

R.I.P. <3

Mä annan sut pois
Mä päästän sut pois
Vaikka sattuu
Sä annat mut pois
Sä päästät mut pois
Kaikkeen tottuu
Hymyillään vaan
Ei oo muutakaan enää antaa
Luovutaan toisistamme hiljaa
 
 
 

Tchu tchu tcha

Gjorde ett träningsprogram här för en och en halv vecka sedan ungefär. Har faktiskt lyckats följa programmet hittills, jeij! Nu är det ny vecka igen, och lika mycket träning hoppas jag! Vill verkligen göra detta för min egen skull och ingen annans! Jag kan bara föreställa mig hur bra det skulle kännas att vara nöjdare med säg själv och på samma få lite bättre självförtroende! Det är den känslan jag försöker tänka på då det känns som om jag inte skulle orka..
 
P.s. Fredag, lördag och söndag fukar så att jag väljer någon av dem tre att träna på, så har altså två vilodagar. :) 
 
 
 
Jep, det var det! Lycka till Laura :D:D:D:D
 

Avicii-All you need is love

 
 
Som ni ser var det lite fest i veckoslutet.. Har seriöst inte haft en såhär rolig lördag & söndag på länge! 
 
 
 
 
 
 
 

There will be no more pretending

Känner mej som en "ny flicka" eller något liknande haha (okej detdär lät lite töntigt). Jag tror jag har fattat vad dethär med att lyssna på sig själv mera innebär. Förut hade jag otroligt svårt att prioritera mina egna saker, utan gjorde mest som alla andra "sa" att jag skulle göra. Nu har jag fått nog av det och tänker leva & göra mina egna val helt som jag själv vill och inte gå efter alla andra. Ja, jag är superlätt påverkad, men tammetusan jag jobbar på det och bra ska det bli har jag bestämt mej för. Har inte mycket kvar i skolan heller! Längtar så j*vla mycket på att få gå ut gymnasie och få välja och söka in till såna skolor som jag verkligen vill till. Valen lutar just nu mot frissahållet.. Fast före det skulla jag helst åka utomlands och jobba eller något liknande. Tänker att detta är "ones in a lifetime" och känner nästan att jag måste göra det. För mig själv, för att få växa lite och få mera erfarenheter. Att få komma bort från lilla Pargas som man har ruttnat i hela sitt liv skulle också vara ett litet plus. Dessutom är det ju perfekt att åka iväg då man inte längre har någon pojkvän.. Det har ni säkert inte missat haha?
 
 
 
Jag tror på citatet "vill jag så kan jag!" Det borde ni också ;)

YOOOO MOTHERFUCKERS

Idag fyra, fem tiden skall vi köra iväg mot Kimitoön! Där ska vi sedan lämna bilen och dra iväg till årets höjdpunkt: Halloweenfest i Vårdkasen! Jag älskar faktiskt dethär med halloween och att klä ut sig! Och det som är bra med halloween är att man får klä ut sig till helt vad som helst! Förra veckan var jag katt. Idag ska jag vara Tingeling, dendär älvan från Peter Pan ni vet? Kan lägga in bilder på sminket och outfiten senare. 
 
Så såg jag ut då Heidi fixade mej! Nu blir det dock en lite annorlunda version! Hoppas det blir bra :)
 
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0