Yeah, the difference between me and her..

I can make him smile with my clothes on. ;)
 
 
Så snygga hår! Vilket är snyggast? :)

LYCKA X 1000000!

All stress var värt för en gångs skull för min del! Köpte weekend festival biljetter i sista minuten i går! Nu är det bara att fixa hotell så är allt klart ;). 
Kommer bland annat få dansa och skrika till David Guetta, Skrillex, Cheek, Hurts, Donkeyboy, Poets of the fall, Redrama, Sebastian Ingrosso och många fler! 
 
 
 
 
 
  
 
 

KUL!

Att samma inlägg har publicerats fyra gånger efter varandra.. Tack blogg.se <3

Outfit

Outfit

Nu när jag en gång hinner..
 
 
Snart kommer Heidi och söker mej! Puss på er och ha det bra så länge!

Outfit

Nu när jag en gång hinner..
 
 
Snart kommer Heidi och söker mej! Puss på er och ha det bra så länge!

Outfit

Nu när jag en gång hinner..
 
 
Snart kommer Heidi och söker mej! Puss på er och ha det bra så länge!

Varje gång är som den första gång vi sågs

Hej på er! Är besviken på mej själv för att jag inte har orkat blogga ordentligt på jätte länge. Och jag som skulle ha så mycket nytt som jag har fyndat nu på sommaren. :/ 
Men allvarligt har jag ingen lust att blogga just nu. Känns som om sommaren snart är slut och vill ta vara på den nu. Bloggar säkert mer ordentligt när skolan har börjat.. :D SKÖT OM ER! PUSS
 

I need that one thing and you've got that one thing

 
 
I've tried playing it cool 
But when I'm looking at you 
I can never be brave 
Cause you make my heart race 
 
Shot me out of the sky 
You're my Kryptonite 
You keep making me weak 
Yeah, frozen and can't breathe 

Some things gotta give now 
Cause I'm dying just to make you see 
That I need you here with me now 
Cause you've got that one thing 
 
So get out, get out, get out of my head 
And fall into my arms instead 
I don't, I don't, don't know what it is 
But I need that one thing 
And you've got that one thing 

"Young hearts run free"

Sååå exited! Idag! 
 

Känner mej töntig än en gång

Lyssnade på "Vårens första dag" som Myyri och hennes syster uppträdde med för gamlingarna och tårarna började falla.. Mycket känslor som kom upp på en gång: Att Myyri åker iväg långt bort till ett helt år, hur fint det lät när de sjöng, gamla människorna: att de inte har länge kvar, hur tacksam man borde vara för varje dag man lever o.s.v..
Myyri har känt dej sen ettan och har alltid tänkt att du är en väldigt snäll person som aldrig verkar rädd för någonting. Med din sång t.ex. du vågar liksom stå framför många, många människor och sjunga. Något som jag aldri i hela mitt liv ens skulle kunna föreställa mej att göra.. Och dethär med att åka långt bort för ett helt år är också något som jag inte skulle våga. Är inte alls lika modig som du. Jag har alltid tänkt att du är en sådan person som vet vad den vill och har stora drömmar som du påriktit förverkligar! För du är en bestämd person (på ett bra sätt altså)! En egenskap som jag gärna skulle kunna ha.
Men som sagt ska du ha en underbar resa och njuta av varje stund du kan och komma hem som samma underbara Myyri som vi alla tycker så mycket om! <3
 
 
Bild på Myyri!

Dip dye

Prövade dip dye med en pink färg! Blev helt nöjd och kul också med lite variation också. :) Jag har varit två gånger i duschen efter att jag lagade färgen och den är fortfarande kvar får se idag hur färgern ser ut efter duschen.. Färgen skulle gå bort första gången man duschar efter att ha lagat den men tydligen inte? Månne det har något att göra med att jag har ganska så ljust hår så att den har fastnat bättre äm den kanske skulle fastna i mörkt hår? Till mej gör det dock ingenting! Bara bra om färgen håller en lite längre tid!
 
 

Have a great day! :)

I går fick vi världens sötaste lilla tjockis! Hihi altså en liten hundvalp! Man kan allvarligt inte vara sötare än den! Rio heter beibisen btw. :) 
Just nu sitter jag och väntar på Emmy som borde komma riktigt snart! Och sen drar det iväg till Åbo och shoppa ;). 
 

Kat DeLuna

"Gamla" sånger som jag älskade då de var nya! Gamla minnen är alltid lika kul ;)
 
 
 
 

This dress <3

 

Im just a girl

I love being called pretty, but I'll never believe it. I'm not always right but hade admitting I'm wrong. I'm almost always smiling, but it's not always real. I can be read like an open book, but hide so much. I work hard at things, but I don't always get what I deserve...
 

Det är inte att bli lämnad ensam av den man älskar som gör ont, det är att veta att den man älskar ligger i sängen med någon annan som gör ont.

Roligaste dagen på länge i går med chilligaste gänget ;). Idag blir det säkert bara en mysdag med Joe, eftersom vädret inte ser så bra ut.. Skönt det också ibland :).
 

Mina fynd

Basic top
Blombok. Kärlek på första ögonkastet ;)
 
Klänning
 
 
 
 
 

I går

Godnatt

 
 
 
Älskar sångerna och orden ;)

Nu e de sommar!

Godnatt..

Ska "tidigt" upp i morgon och sola med Becka så! ;)
 
Bild på Heidi och Ronja från lördagen! Kan inte säga annat än guud vad snygga vänner jag har!!
 

Störande!! :D

 
På kvällen när man prövar passar allt perfekt och man tänker "denhär ska jag ha i morgon" om t.ex. en blus man inte använt på evigheter. Så nästa dag när man skall iväg någonstans och ska sätta på sej blusen tänker man "nej helevete heller att jag sätter på mej denhär!!!!" och ser förjävlig ut i blusen som såg så bra ut föregående dag.. Har bi samma problem som jag? :D

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0