Another shot of whisky please bartender

 Lyssna <3 
 

Onsdagen :)

 
En av dom mest random och roligaste dagar i mitt liv! Tack Ronja <3
 
 
 
 
 

Ångrar inte en endaste sekund

Som tur fick ja döda Ronjas hand :D
Aj.. Ja, det tog ont!
 
Resultatet. Super nöjd! ;)
 
 
 
 

Grattis Ronja & Emmy <3

Nu har mina två bästa vänner blivit 18 år wohoo! Dethär har jag väntat på nu i ett halft år haha.. På onsdagen var jag och Ronja till Åbo där vi träffade människor från Pargas. Det var en av de roligaste kvällarna i mitt liv, tur att jag for med! I går var det skrivningar som jag faktiskt tror att gick helt bra och känslan efteråt var så skööön! Senare på kvällen for vi i väg till Harrys för att fira Emmy. Jag hoppade dock över drickandet.. Vill ju vara utvilad idag när vi ska till Åbo igen. ;) Japp det är altså planen för idag. Kommer bli såå kul att ha både Emmy och Ronja med! 
 
 
 
Puss på er mina flickor! I dag är det fest! 
 
 
 
 
 
 
 

ASDFGHJKLÖ

HERREGUD VILKEN VECKA DETTA KOMMER BLI! I morgon fyller Ronja 18 år vilket innebär, födelsedagsmiddag, tatuering för oss båda (Ronjas andra och min första) och fest på kvällen! ;) Shit jag är spänd för tatueringen... Har haft en idé länge i huvudet som jag har försökt rita på papper och nu en dag före jag ska ta tatueringen blev den perfekt! :D Tatueringen jag ska ta är ett ord som betyder jätte mycket för mej som ska få mej att påminnas om grejen oftare.. Vill inte avslöja något nu men lovar att lägga bild så fort som möjligt! 
 
Annat som kommer hända denna vecka är mina första studentskrivningar nu på fredagen. Ämnet jag ska skriva är hälsokunskap. Hoppas det går bra! På samma dag fyller Emmy 18 så det blir riktigt ordentlig fest på lördagen efter flickornas match! Denna vecka kommer altså bli hur stressig och awesome som helst!! :):):)
 
 
 
 

Men jag jobbar med mig själv försöker ändra mitt liv

 
 
 
Håll om mig, någonting hotar kväva mig.Håll om mig, bara du finns här för mig. <3

I går

 
 
 
 

Silverblonde

 
 

In the end we only regret the chances we didn't take

 
Lycklig :)
 
 
 

-

Allting har vell en mening här i livet och människor gör misstag, det är vell mänskligt? Trodde aldrig att det skulle bli såhär och är chockad över mej själv. Nu får tiden bara gå och läka alla sår. 
 
 

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special

But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here




smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0