Avslöjar min hemlighet ;)

Skrev ju tidigare här i bloggen att jag har fått höra en jätte underbar nyhet och nyheten är.. Att.. Jag.. Har.. Blivit.. Vald.. Till......... Luciakandidat! 
Vad i hela friden säger jag!? Skulle aldrig i hela mitt liv tro att jag skulle bli vald! Är överlycklig. :)
 

:)

Mycket som händer på samma gång nu! Stress! Idag blir det att springa på lite ärenden, en sväng till Ronja och sedan jobba på tecka arbetet
 
hos Emmy! I morgon blir det lite roligare skoldag för mej eftersom det är prao och jag ska till Skärgårdsklippet! Blir också att fixa det sista inför fredagen vilket jag ser sååå mycket fram emot! Jag har i alla fall planerat att festa och dansa röven av mej! Har ni? Kan visa min halloween outfit i morgon om jag hinner! ;)
 
 
 

Vad händeeer???

Har fått höra två underbara nyheter idag! Jag tror jag spricker av lycka snart!! Plus att jag har världens roligaste veckoslut framför mej. Livet har nog inte lett såhär mycket på länge. 
 
 
 

Idag kör vi!!!

Säsongens första (borta) handbollsmatch som gäller idag! Gissa om jag är taggad!
 

Bilder från Dragsfjärd!

 
Hej på er! Idag har jag hunnit åka bil till Dragsfjärd (till min mormor och hennes man), ätit gott, varit ute på lång promenad, fotograferat, haft kaffepaus och snart ska vi dra oss ner till bastun och kanske t.o.m. ta ett dopp (om jag vågar)! Skönt att vara här en dag och ta det lugnt. :)

Höstlov!

Jävlit skönt med höstlov så man får vila lite från skolan! Idag blir det att bara ta det lugnt och mysa lite med några flick kompisar och kanske äta något gott. I morgon mitti åker jag iväg till Dragsfjärd till min mormor med mamma. Vi åker hem redan på fredag, så vi är bara en dag i dragsfjärd för att min pappa och min andra bror kommer nämligen hem från Barecelona på fredag. Saknar dem faktiskt konstigt mycket. 
Idag har jag varit en pojkflicka med Joes byxor, Joes t skjorta, Joes tröja, Joes skor och pappas fula mössa. Vi hade en ombyttaklädersdag i skolan, kul omväxkling och skönt med lösa kläder! 
Nu tror jag att jag ska ta och städa mitt rum lite och göra det mysigt. På tal om mysigt så hade jag världens mysigaste dag i går. Tillbringade några timmar med en liten bebis (Joes systers) och sedan var jag på bio med Joe. 
 
 
Trevligt höstlov btw!

Wtf?

"Vad i helvete har jag/mina vänner hållit på med?" tänker jag när jag ser dessa bilder. 
Suck.. Minnen.. 
 
 
 
 
 
 

Lovely

 

I have e dream

 
 
 
Har en lång tid viljat bli make-up artist. Åh fatta vad underbart att slippa bort och få göra det man alltid drömt istället för att sitta i gymnasiet och studera om sånt som inte intresserar mej ett dugg! Om jag kommer in i skolan förstås! Men om man bestämmer sej ordentligt tror jag man nästan kan nå vad som helst! 
 
Tror ni förresten jag har vad som krävs för detta? :)
 
 

Veckoslutet

Har varit som en berg och dal bana (stavning?) för mej. Fredagen var världens mysigaste med bl.a. "middag" med Ronja hos henne på håltimmarna, bakning hos Joe, utgång med Heidi och mera mys hos Joe! Helt underbar dag för min del! 
Lördagen sen igen var lite.. Hmm.. Vad ska man nu säga? Skrik & gråtdag? Kanske? Men som tur ordnar alltid allt sig till slut, tack och lov för det!
Idag var vi och kollade på minipojkarnas handbollsmatcher med Joe. Gud vad duktig man kan vara för att vara så liten! Helt ofattbart! Efter matcherna tog jag en liten shoppingtur helt ensam medan mamma och lillebror var och tittad epå bio. Hittade faktiskt en hel del. Åh skulle ha kunnat köpa typ 5 kjolar men var så snol på mina pengar att jag inte köpte en enda haha..Nu har dom mycket fina kjolar i butikerna! Blev en några blusar, en glittrig kofta och en ögonskuggspaliett istället. Är superkär i allt glittrigt och paljettit just nu, man ser det överallt och det är supersnyggt!
 
Dålig bild på det jag köpte :(
 
Jag på fredagen :)
 
Hoppas ni har haft ett bra veckoslut och är laddade för ny vecka igen ;D

Nemen heej på er!

Har haft en liten paus från bloggen som ni kanske märkt? Har helt enkelt inte haft inspiration att blogga. Lovar inte att jag nu heller "binder mej" så att jag bloggar varje dag men ska försöka. 
 
Mycket har det hänt på sistone också tror jag?! Ny period i skolan har börjat, jag har börjat bilskolan och jag närmar mej 18! ;) Okei egentligen är det hur kul som helst och ser verkligen så mycket fram emot att vara myndig, medan det på samma gång känns väldigt ledsamt på många sätt.. Jag menar vart fan for alla dessa år egentligen? Tycker jag var en osäker 13 åring just? Tänker i alla fall fortsätta vara barnslig fast jag fyller 18, jag menar förväntas 18åringar bete sej mer vuxet och moget? Tycker på något sätt att det är så? Eller är det bara jag som tycker det och jämför mig själv mej ett år äldre? :D
 
Önskar på något sätt att tiden skulle kunna stanna lite medan jag på samma sätt längtar så himla mycket att fylla 18 å göra vad jag vill haha, som t.ex. ta en tatuering.. 
 
Inspiration:
 
 
Hoppas ni har haft det bra och har det bra nu också :)
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0