Min dag i bilder

Märkte idag att jag fått jätte mycket ljusare hår efter att jag kom hem från Kreta! :O Wohoo 
 
Härlig dag. :) Har varit och skrivit ett geografiprov som jag tror att gick bra, varit ute och spelat volleyboll, njutit av värmen och åkt bil. 
I morgon är det matteprov som gäller.. Mindre roligt. Sen två dagar skola, avslutning och sommarlov! Har dock två prov kvar att skriva..Filosofi och tyska. Och jobba börjar jag 3.6 vilket jag egentligen ser fram emot!
Men endå. UNDERBART men sommarlov och ingen skola snart!
Puss

Bilder från Kreta :)

Enjoy! 
 
 
 
Härligt var det! Kommer säkert ännu fler bilder.. :)

Glad morsdag alla mammor! <3

 
Min söta mamma på bilden. Ily 

Random outfit

 

Onsdagen..

 
Började hemme hos Becka sen buss till Åbo och Amarillo (vaahtobiilet & karkkikeskiviikko) och vidare till Monkey. Superkul kväll! 

Gårdagens :)

 

SOL SOL SOL

Tjabbaaaa!

Vilket underbart och härligt väder vi har haft i Pargas idag! Jeij! Kom just hem från Sarlinska skolan. Var och  lyssnade på åttornas & niornas elevkonsert med Joe, Linn & Adi. Riktigt kul! Sen var jag också en sväng till vårt lilla Seppälä och köpte lösögonfransar och ordentligt franslim som borde hållas (hoppas jag!!). Har börjat bli lite duktigare på att lägga fasst dem. Tycker annars också att lösögonfransar gör detdär lilla extra till sminket sååå snyggt! :)
 
 
(Inlägget är skrivet i går) :-----)!
 

Burning - Mia Martina

Yo! Idag fick en väckning från Malmkulla som frågade om jag orkar komma på jobb idag. Passar mej! Har ändå inget bättre för mej att göra och dessutom är det dubbellön idag ;). 
Gårdagen spenderades med Alkko och Gusse och senare hos Mats med en massa andra kompisar. Det blev en lugn och chill kväll för mej. :)
 
Vet ni om 11 dagar sticker jag iväg till Kreta! Ååååh, längtar!! Kanske man får lite tjuvstart på brännan inför sommaren också! Här är några bilder från vårt hotell.
 

Matblogg?

Haha kanske inte.. Men tycker det är kul att laga upp fina portioner med olika färger och annars också äta hälsosamt. Eller ja, hälsosammare! Här är vad jag åt på torsdagen! :)
 
 

Mys x 1000

 
I går var nog mysigaste dagen på länge! Först var jag hos Emmy med Ronja och solade, åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord. 
 
 
Sen lagade vi egen pizza med Joe
 
 
Efter det blev det ännu mera mat haha och ishockey såklart!
 
 
 
 
Och idag har jag luggit i solen och njutit och ska senare iväg på dansföreställning till piuggen! Åh, längtar! Min lilla åttaåriga lillebror är med och dansar i den och många mina vänner också!

Förra veckan i matväg

Har faktiskt börjat äta lite hälsosammare än förut :D. Just nu funkar det bra och jag känner mej annars också mycket piggare & gladare. Än annan orsak till att jag har börjat äta mer sallad, frukter och annat nyttigt är för att mamma har blivit vegan och lagar mycket "veganmat" här hemma :)
 
Koskos och avokado
 
 
Soja yogurt (stavning?) med mysli, mandelmjölk och proteingröt
 
Linser med brockoli och kikärter
 
Vanlig sallad
 
 

GLADA VAPPEN!

Min outfit :)
 
 
Becka på g!
 
Ronja & Matilda 
 
Bex
 
Jag & Bex 
 
Lite tryckare :)
 
Dans & joddling haha
 
Och lite pussar :)
 
 
 
 
 
 
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0