Let there be love

~Inspiration
 
 
http://lookbook.nu/
 

Spännande tider!

Om ungefär en vecka får vi veta vem som är Pargas Lucia 2012. Jestas, tiden går snabbt! Väntar så mycket på alla våra "uppdrag"!! Vi har btw ett jätte bra gäng där alla kommer överens och ingen tar "ledarrollen" vilket är superbra! Ska faktiskt iväg och öva lite sånger riktigt snart! 
Snart är lilla julen också här och inte länge till julafton! Mysigt! :)
 
 
Ha det bra så länge!
 

Gotta love curves!

"Strong is the new skinny!"
 
 
Not for me haha :D
 
 
 
 

För mej själv och för er

Något att tänka på..
 
 
 
Kram :)

Hej

Nu är det såhär att det är provvecka på g.. Blir altså inte såå mycket bloggande för min del, inte för att jag annars heller har haft så mycket lust att skriva & lägga in bilder på senaste tiden. 
Ingen aning hur det kommer gå med min blogg men just nu ser det inte så bra ut :D
 
 
 

I don't care, I love it!

Furun & Kattanfestbilder XD
 
 
Hittills en av de bästa & roligaste kvällarna i mitt liv! Det är nog armekläderna som gör det!? Haha nånej, men älskar att klä ut mej och överdriva med smink,kläder osv! Det gör festen tusen gånger roligare eller hur!? Undrar när man nästa gång kan klä ut sig?? Måste vänta till nästa halloween? :( 
Shit madagaskar känns som att jag är i bästa åldern nu!! Haha detdär lät som en 40 åring som just har nått alla sina mål i livet. :D Men gud bara 3 och halv månader tills jag blir myndig??? Hoppas livet fortsätter vara lika roligt sen också! 
 
Oj nu blev det allt för mycket text igen.. Planerade att bara skriva typ en mening, hups. 
:)

Finally found you

I'm in love with Enrique Iglesias nya låt!
Kolla in videon han blir ju bara snyggare för varje år.. Som ni säkert har märkt gillar jag gossar med bruna ögon och mörkt hår.. Hehe.. :)
 
Idag är det fredag och livet ler! Ska på bio med Joes familj och Joes bror. På James Bond! Jag som aldrig har sett en enda bond film haha.. Men kul ska det bli! Efter filmen blir det ännu mera mys hos Joe och på lördag är det halloweenfest! Igen! :D Fast nu är det Kattanfest som gäller! Kör på samma "kostym" jag hade i Furulund, altså arméklädsel! Sa ju att jag skulle sätta in bilder på klädseln, vilket jag inte ändå kom i håg. :( Ska försöka mitt bästa med att ta bilder nu!!
Kommer altså bli ett roligt veckoslut igen, hoppas jag! :)
 
 
 

:)

There's a reason why two people stay together. They give each other something nobody else can.
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0