I wanna scream and shout

Gulle kommer snart hit jejeje! Har inte sett honom på nästan en vecka! 
Nästa grej är att börja fixa inför nyår wohoo! ;)
 
 
Haha under tofflan :D
Bara för att han är världens sötaste 
Nu blir han säkert jätte glad.. Muahahahha 3 gamla bilder på tönten :)
P.S. Lägger kanske upp nyårsoutfiten senare i kväll :)!

Ego!

Nu är det dags för egobilder från året 2012! Har sett att andra bloggare har gjort denna grej förut före nyår så tänkte på skoj också göra det! Enjoy! :------D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Väntar på..

Min nya telefon som mamma och pappa borde komma hem med snart! Jippiii! Har levat i typ 2 veckor helt utan telefon.. Har känt mej ganska naken haha. :D Min gamla telefon blev kokhet och bara "dog" mittiallt?? Det var en iphone 3 som jag fick av Joe då han köpte ny telefon. Men nuuu snart har jag en egen splitterny iphone 4 jejejeje!
 

Laddar upp inför nyåret! ;)

 
 

Ut och gå!

Med Emppe och hennes hund och mina hundar :) Det är så jävla skönt att bara gå med en vän och prata skit :)
 

Jullovs shopping

 
 
 
Klänning 
 
 
 
 
 

Eftersom det snart byter år igen..

Tänkte jag ladda upp lite bilder som är tagna under år 2012 och minnas :)
 
 
 
 

Julklappar

 
 

Mys

Namnam laga just ostbricka med olika ostar och frukter till mej själv. Lite får skämma bort sej själv ibland eller hur? :) Otroligt skönt med jullov! Snart är det nyår också! Tiden bara rinner iväg.. 
Jag har haft en jätte mysig jul och fått helt jätte fina julklappar, är supernöjd! En sak till skulle jag bara vilja önska.. Att denhär hemska hostan & snuvan skulle gå över! Har haft ont i halsen enda sen första Lucia "keikkorna", jag som annars bara brukar vara sjuk i några dagar!? Nåja nog borde det vell gå över så småningom hoppas jag.
 
 
Bilder
 
 

God jul på er!

 
Har tjuvstartat lite med att öppna paket hihi.. Fick lov att öppna Joes och Emmys paket... Fick precis vad jag ville ha! Tänkt att man kan känna någon så bra ;)
 
Detta fick jag av Emmy!
 
 
Och detta av Joe!
 
 
Btw titta vad städigt rum jag har :)
 
Nu ska jag fixa mej lite och föra iväg lite paket och julkort :) GOD JUL! 
 
 
 
 
 
 

I'm the cat with bass and drum going 'round like bom bom bom!

Världens mest chill vecka! Lussande=inte så mycket skola, vår (PSGs) julfest på torsdagen där vi ska uppträda, yrkkis julfest på fredag där vi också ska uppträda och sen kattanfest hoppeligen! Är någon från Pargas påväg btw?? 
 
Åh vad mysigt snart är det jul! Det enda som förstör allt just nu är min förbannade hosta och hals som aldrig vill bli frisk! :( Vad var det annat jag skulle skriva nu då.. Jo att vi har fått helt jätte mycket positiv feedback av såna som vi har uppträtt för och faktiskt ingen negativ alls! Vi har t.o.m. fått höra av många att vi är den bästa Luciagruppen sångmässigt! Helt sjukt ju! Men superkul och får en att försöka vara ännu bättre! :)
 
 
Ha det bra och njuuuut!

Luciadagen

 
 
 
 
 
 
 

Älskar denna tid på året!

I går vi fick altså veta vem som blev Pargas Lucia 2012 och det blev Emma som de flesta säkert läste på fb redan? Grattis Emma! 
 
Shit det är ungefär en vecka kvar till Luciadagen! Sen börjar de spännande grejorna hända (uppträdanden då). Är inte nervös just nu men nervositeten hinner nog komma..Senast till Luciadagen.. I går provade vi förresten kläderna vilket fick hela grejen och kännas ännu mer verklig och påriktit! Sångerna går bra tycker jag måste bara öva på sångtexterna lite till så jag kan dem utantill då det väl gäller. Nog om Luciaprat. :D
 
Idag har jag vaknat hos en trött Joe, varit i skolan, bilskolan, städat lite och hunnit göra ett julkort! Älskar att göra personliga julkort bl.a. för att personerna man ger julkort till brukar uppskatta att man satt mycket tid på dem och gjort dem fina + att jag själv blir jätte glad om jag får ett. :) 
 
 
Typ såhär glad som Joe är på denna bild :---------)
 
Kramis!
 
 

Spännandeee!

Idag på kvällen avslöjas vem som är Pargas Lucia! 
 
 
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0