And we danced - Macklemore feat. Ziggy Stardust

Det sitter en superglad tjej framför datorn just nu! Jag har nämligen ledigt i 3 dagar från jobbet och ska åka till Åbo idag för att träffa en av mina bästa vänner, Melina! Idag ska vi bara chilla och i morgon och festa! Får passligt lön i morgon också ;) SÅ J*VLA SKÖNT MED LITE LEDIGT SKA NI VETA! 
 
 
 
 

Outfit & smink

 
 
 
 

Supernöjd & glad!

 
 
För en gångs skull har mamma kunnat köpa exakt sådant som jag älskar och som är 100 % min smak! Puss på dej mamsen, du är bäst.

Hi my name is whatever you call me

 
 
 
  • Pojkvännens släktträff
  • God mat & bra sällskap
  • Bio: Hangover 3 
  • Popcorn (mår illa nu....)
  • Mys hos Joe
= Perfekt dag! :)

Fest sminkning

Tänkte på skoj göra en "steg för steg" fest sminkning! Bildernas kvalité är tyvärr inte den bästa (bilderna är tagna med min iphone) för att jag för tillfället inte vet var min kamera är och inte hittade den.. Men hoppas ni förstår idén i alla fall! :) 
 
1. Börjar alltid med att böja ögonfransarna (betydlig skillnad när man böjer och inte böjer!)
Täcker röda områden, finnas etc, lägger på foundation,puder och till allra sist (när sminkningen är färdig) solpuder eller rouge.
 
2. Sen mascara. Många brukar göra ögonskuggan, eyelinern osv. före mascaran och det är säkert så man borde göra påriktit, men jag lägger den i början för att få klotta tillräckligt mycket mascara och för att få fransarna långa och tillräckligt fylliga! Älskar långa fransar och mycket mascara får det vara också!
 
Såhär ser det ut efter att jag har lagt mascara haha. Därför vill jag inte lägga den efter ögonskuggan.. Efter att jag lagt på tillräckligt tar jag en "topsipuikko" eller "tops" eller vad man nu kallar det och tar bort allt klott.
 
 
3. Sedan fixar jag ögonbrynen.
 
4.Eyeliner (både under och över fransraden).
 
 
4.Sedan börjar jag med ögonskuggan. Först lägger jag en beige ögonskugga som botten. Efter det lägger jag i dethär fallet brunt vid yttre kanten av ögat med en ögonskuggspensel och suddar sedan ut det med en liten borste.
 
(Här har jag ännu inte börjat sudda)
Här har jag lägt en blå turkos ögonskugga i mitten av ögonlocket och "blandat" ihop det med den bruna.
 
När man lägger ögonskugga ska man tänka på att sudda så mycket som möjligt så att man inte får konstiga skarpa kanter, om det inte då är meningen att man vill ha det! 
 
Efter att jag har gjort detta har jag lagt svart ögonskugga vid nedre fransraden istället för kajal och suddat lite. Man kan ju förstår lika bra använda kajal men i dethär faller ville jag ha lite "mjukare" kontraster. 
 
5. Till sist solpuder!
 
 
SLUTRESULTATET!
 
Bilderna är tagna i olika ljus :D
 
 
Btw såhär ser min hand ut efter att jag har sminkat mej för att jag andvänder handen som prov före ansiktet XD
 
 

 
 
 
 

Avlslutning

 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0