GALET.

Sista minuterna som minderårig!!!
 
(Gammal teinibild XD)
 

3 days!

Tänkte ladda upp lite egobilder & minnen från mitt år som 17 åring ;) 3 dagar kvar wtf!
Har lite stress med allt ordnande med släktkalas och firande. Huhhu men det är bara kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog award

Fick en blog award av Linn som jag nu ska svara på. ;) 
 
 Vad det går ut på: Du ska svara på de 5 frågorna du får. Sedan skicka vidare 5 nya frågor, som du själv hittar på, till 5 andra bloggare som du länkar på din blogg. Skriv på deras bloggar att de fått en nominering så att de inte missar den. (Texten är kopierad från Linns blogg).
 
 

1. Vad är ditt favorit klädesplagg?

2. Vilken låt tröttnar du aldrig på?

3. Beskriv din drömkille (;

4. Vilken är din favorit glass?

5. Nämn 3 saker som du absolut måste pröva/göra ännu i ditt liv.

 

1. Hmm.. Har många favorit plagg men om jag måste säga ett så är det säkert gråa favoritjeansen som alltid sitter lika bra och aldrig blir lösa haha :D

2. Norlie & Kkv-Nej är nog en sång som jag har lyssnat på i evigheter men aldrig tröttnar på :).

3. Det var en lätt en. Joe är svaret. Haha okei jaja.. :D Utseendet är det inte så stor skillna på för att man oftast automatiskt börjar tycka att personen man gillar blir snygg, eftersom man tycker om honom/henne så mycket. Men min drömkille är nog en ganska lugn person eftersom jag själv är ganska sprallig så behöver vell någon att lugna ner mej typ.. Och snäll, omtänksam och en som man kan lita på. Att kunna lita på varandra skulle jag nästan kunna slå vad om att är det viktigaste i ett förhållande. 

4. Detdär paket glassen som har mycket greddig chokladglass med stora chokladbitar i. Kommer inte på vad det heter just nu :D

5. Simma med delfiner, få barn och gifta mej :).

Jag ger blog awarden vidare till: http://jinxedv.blogg.se/ , http://heeddi.blogg.se/ , http://cassulis.blogspot.fi/ ,http://lottatamminen.blogg.se/ 

Mina frågor: 

1.Smink du använder dagligen?

2. Något egenskap du önskar du inte har som du önskar att du kunde ha?

3. Ditt drömjobb?

4. Om du inte skulle bo i Finland, var skulle du isåfall kunna tänka dej bo?

5.Favoritmat?

 

 

Herregud.

Ni skulle ha sett min körning just. Feilade i typ allt jag gjorde.. Nu fick jag någon skräck för att köra bil! Jag som tyckte det var så roligt för en stund sedan. Nu känns det nästan som att jag inte vill mer! Hoppas skräcken går över, för i morgon ska jag köra igen. Dessutom till Åbo med andra elever i bilen.. Snälla nån hjälp mej???! 
Borde kanske koncentrera mig på något annat än att planera min födelsedag i mellanåt, som t.ex. öva på teoriprovet. 
Detta känns inte alls bra just nu. :(
 
 
 
 

Morgonpass!

Ska köra morgonpass på gymmmet med Ronja idag! Håller för tillfället på att göra en tränings musik lista i spotify. :)
 
 

Klänningen, håret & sminket

Åh

 

När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går imot ska jag hålla kvar

Idag har jag läst många timmar på engelska prov. Jag lovar! Mamma har t.o.m. förhört mej och bra gick det faktiskt! Efter denna underbara tid med engelskaord och understräckningar ska jag dra mej ut med Denise och Rebecka! Eller ja, snarare till butiken för att köpa något gott att mumsa på medan vi kollar på melodifestivalen. Det förtjänar jag! :)
 
 
Hitta superfina cambilder på mej och Rebecka från förra sommaren...

Ha en mysig lördagskväll allihopa!

Tinkerbell

Såhär såg jag ut :)
 

Be the best version of you

Känns riktigt j*vla bra detdär med gymmet! Så skönt att själv få välja när man vill träna och planera sin vardag bättre. Plus att man får ordentligt med omväxling i träningen! Jag kör mest spinning. Man är alltid lika slut efter ett 50 minuters spinningspass! Så jäkla skönt! :D 
Jag vill vara i bra form till sommaren och fan det ska jag kämpa för!
 
 
Bilder: tumblr
 
 
 
 
 

Pulka :D

 
 
 

Lila

 
Vad jag använt till ögonen: Lila, mörkblå & vit ögonskugga som jag suddat ihop, mörkblå eyeliner "innanför fransraden, svart kajal & svart ögonskugga på undre fransraden & mycket mascara. :)

Happy!

 
Är lika glad som jag var då jag skrev mitt senaste inlägg! Idag fick vi ut betygen och vet ni vad! För typ första gången jag har fått ut mitt betyg i gymnasiet kan jag säga att jag är jag ganska nöjd och stolt över mej själv. 8 i religion, 7 i geografi, 6 i en annan geografi och 8 i finska. Och.. En underkänd.. Men det fixar vi på omtagningen eller vad! :) Men herregud en 8 är ju liksom superbra om man går i gymnasie så j*vla svårt och krävande som alla ämnen är! 
Men joooo nog om skolan. Ibland är jag tankspridd. Eller ganska ofta. Idag tog jag jumppakläderna till skolan fast vi har jumppa först i morgon.. Och vet ni vad! Idag var jag helt ensam och tränade i salen på gymmet! Drog igenom alla muskler typ. Benen, armarna, magen, ryggen & baken.Skönt, skönt! 
Nu blir det kanske snart att städa lite här i min råddiga och jävliga håla, sen tv och sedan godnatt! 
Story of my life. Haha skämta. Puss!!!! :D

Söndag 3.2

Känns som om jag lever bästa tiden i livet just nu. Allt känns så bra. Med familjen, pojkvännen,vännerna, skolan går lite bättre, har just börjat köra bil vilket jag är helt kär i (älskar det haha), är ivrig i väntan på min födelsedag. Fast man kommer vell säga samma om 10 år igen? Att man lever bästa tiden i livet. :) Känns som om jag borde ta mera till vara det som händer i mitt liv just nu och vara lycklig, för man är sjutton bara en gång. 

I could be the one - Avicii & Nicky Romero

Best feeling ever efter att ha skrivit sista provet! Dessutom tror jag att det för en gångs skull gick gansk bra. Obs! Tror. Men är ändå superglad jahh det är VECKOSLUT. 
Idag hoppas jag att min älskling är frisk så vi kan fara på bio. Annars blir det säkert bara myskväll med min finaste som jag har saknat så jättemycket. :)
 
Ganska passande bild till min känsla just nu haha. Min söta minsta lillebror ^^
 
 

smilesforyou.blogg.se

Bilder, tankar & kärlek

RSS 2.0